top of page
21.jpg

Missie

Het is onze missie om een echte partner in bouwmaterieel te zijn voor al onze klanten. Wij bieden een volservicedienst aan waarbij we de klant ontzorgen van A tot Z. Dit houdt in dat wij transport, montage en demontage, instructie, keuringen, reparatie en onderhoud verrichten. Klanten hebben hierdoor één aanspreekpunt en wij werken dus met korte lijnen.

OVER ONS

Peter van der Vlist is ruim twintig jaar geleden begonnen met zijn aannemingsbedrijf. Inmiddels staat Aannemingsbedrijf Van der Vlist BV als een huis. Voor de bouw- en betonprojecten is geïnvesteerd in de beste bouwkranen. Door jarenlange ervaring heeft Peter veel expertise opgebouwd in het gebruik van vaste en mobiele kranen. Deze kennis zet hij in bij de verhuur en verkoop van deze kranen.

Visie

Onze visie is gericht op het leveren van kwalitatief hoogwaardige bouwkranen en uitstekende service aan onze klanten. We willen een betrouwbare partner zijn voor aannemers en bouwbedrijven en bijdragen aan het veilig, efficiënt en op tijd voltooien van hun bouwprojecten. Om deze visie te realiseren, richten wij ons op de volgende aspecten:

 

Kwaliteit: We zullen alleen bouwkranen van de hoogste kwaliteit aanbieden, geproduceerd door gerenommeerde fabrikanten die bekend staan om hun vakmanschap en betrouwbaarheid. Dit garandeert dat onze klanten de best mogelijke apparatuur krijgen die voldoet aan de hoogste veiligheids- en prestatienormen.

 

Klantenservice: We zullen een uitstekende klantenservice bieden om onze klanten te helpen bij het selecteren van de juiste bouwkraan voor hun specifieke behoeften en verder een volservice aan te bieden van transport, montage en instructie.

 

Duurzaamheid: Al onze kranen zijn volledig elektrisch en passen daarom in een stikstofvrij bouwplan.

 

Door ons te richten op deze aspecten, zijn wij een toonaangevende leverancier van bouwkranen en voorzien onze klanten van hoogwaardige snelmontagekranen en uitstekende service die hen helpen om hun bouwprojecten succesvol te voltooien.

02.jpg
bottom of page